Mandlig brystudvikling

Få en brystreduktion på afbetaling. Read more

Mandlig brystudvikling – brystreduktion hos mænd

Mandlig brystudvikling kan skyldes enten øget fedtfylde, øget kirteldannelse eller som oftest en kombination. Forud for kirurgisk behandling af mandlig brystudvikling, bør man som udgangspunkt altid blive undersøgt af sin egen læge med henblik på udelukkelse af en medicinsk årsag til brystudviklingen som fx en hormonforstyrrelse.

Læs mere om brystreduktion hos mænd her på siden.

Modtag de 8 oftest stillede spørgsmål

 

Brystdannelse hos mænd (Gynækomasti).

Brystdannelse (gynækomasti) hos mænd er en normal tilstand, der forekommer hos ca. 40 % af drenge i puberteten. Gynækomasti kan være til stede ensidigt (et bryst) eller dobbeltsidigt (begge bryster). Det skyldes formentlig hormonpåvirkning, selvom det ikke ses i eventuelle blodprøver.

Før operationen udelukkes anden årsag til tilstanden: overvægt, alkoholmisbrug, misbrug af anabolske steroider, hormonproducerende knuder i testikler og nyrer samt stofskiftelidelser. Er du overvægtig, anbefaler vi et vægttab inden operationen. Indgrebet foretages normalt ved hjælp af fedtsugning og fjernelse af kirtelvæv via brystvorten. Er der samtidig et hudoverskud, fjernes dette som ved kvinder: Se brystløft.

Vær opmærksom på, at holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til patient afhængig af genetiske forhold, vævsforhold, ydre forhold, levevis, svingende vægt mv. Specielt kan brystkirtelvævet øges igen ved alkoholindtagelse, anabolske steroider, overvægt, visse medikamenter og hormonforstyrrelser. Hvis man ser bort fra ovenstående, så er den forventede varighed af behandlingsresultatet almindeligvis resten af livet.

Læs venligst “Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer” grundigt.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

 

Forundersøgelse

Ved konsultationen undersøges brysterne, maven og testiklerne, og du vil her blive informeret omkring operationen. Du vil også få mulighed for at stille alle de spørgsmål, som du måtte have.

 

Behandling

Operationen varer ca. 1-2 timer, og du vil blive udskrevet samme dag. Operationen foretages i lokalbedøvelse eller i fuld bedøvelse afhængig af størrelse. Kirtelvævet fjernes oftest via en fedtsugning til mænd og kombineres eventuelt med fjernelse af kirtel- og bindevæv, der resterer efter fedtsugningen. Er der hudoverskud, så fjernes huden som hos kvinder: Se brystløft.

Det er ikke ligegyldigt, hvor man vælger at få foretaget sin operation. Mange kirurger efterlader nemlig deres patienter med flere synlige, lange ar, der strækker sig omkring brystvorten og ud på huden omkring denne. På Roskilde Privathospital har vi over 25 års erfaring med behandling af mandlig brystudvikling, og vi har især specialiseret os i en teknik, hvor de små ar ligger ved brystvortekanten. Det giver et flot resultat uden store synlige ar, som man typisk ser ved andre benyttede teknikker. 

Vi udfører altså operationer, der giver så få ar som overhoved muligt. Hos en stor del af patienterne fjernes brystvævet med to ar på ca. 1 cm. ved hvert bryst. Af og til kan man afvente, at huden skrumper, og slutresultatet er så oftest et ar omkring brystvorten. I tilfælde af at der er stort hudoverskud fjernes huden som hos kvinder. Almindeligvis kan man ved et stort hudoverskud nøjes med ar omkring brystvorten og ar i folden under brystet. Operationen foregår oftest i fuld narkose enkelte dog i lokal bedøvelse. Af og til lægges der sugedræn, som fjernes efter nærmere aftale. Plasteret skal bibeholdes til efter trådfjernelsen. Trådfjernelse sker almindeligvis efter et par uger.

 

Risici

De risici, der er forbundet med operationen, er blødning efter operationen, føleforstyrrelser, ujævnheder og almindelige komplikationer, som kan forekomme ved ethvert kirurgisk indgreb. Du skal være opmærksom på, at holdbarhedstiden af resultatet varierer meget fra patient til patient afhængig af genetiske forhold, vævsforhold, ydre forhold, levevis, svingende vægt etc. Specielt kan brystkirtelvævet øges igen ved alkoholindtagelse, anabolske steroider, overvægt, visse medikamenter og hormonforstyrrelser.

Hvis man ser bort fra ovenstående, er den forventede varighed af behandlingsresultatet almindeligvis resten af livet.

Læs venligst “Almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer” grundigt.

Priser

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Fjernelse af kirtelvæv, åben metode Lokal Udskrives samme dag 16.000 kr.
Fjernelse ved fedtsugning (kun fedt) Lokal Udskrives samme dag 17.000 kr.
Fjernelse ved fedtsugning og kirurgisk fjernelse af kirtel Fuld Udskrives samme dag 26.000 kr.
Fjernelse af fedt, kirtel og en mindre hudreduktion Fuld Udskrives samme dag 40.000 kr.
Fjernelse af hængebryst f.eks. efter et stort vægttab Fuld Udskrives samme dag 39.000 kr.

Generel prisliste

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)

     

    Få hjælp til at finansiere din kommende behandling

    Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en kosmetisk operation og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Resurs Bank.

    Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien.

    Afhængig af din økonomi, kan du blive godkendt til enten en kredit på:

    30.000 kr. og betale 499 kr./måned
    60.000 kr. og betale 899 kr./måned

    Du betaler 0% i rente og fast månedlig ydelse

    Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

    > Læs mere om finansiering