Udskiftning af brystimplantater

Udskiftning af brystimplantater. Read more

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Rikke, februar 2022

Kan varmt anbefale Roskilde…

Kan varmt anbefale Roskilde privathospital! Jeg har i dag været til min 3 måneders konsultation og derved også min sidste, og kan bare varmt anbefale Roskilde privathospital 🧡 I august var jeg til forundersøgelse og fik i oktober fortaget en bfo af Javed. Og sikke et helt fantastisk forløb! De har siden første samtale i telefonen holdt mig i hånden og vejledt mig i alt og svaret på alle mine spørgsmål jeg havde før, under og efter. De er søde og rare og har virkelig styr på tingene. Javed (kirurg) har været yderst dygtig til sit arbejde og fortjener kun rosende ord sammen med resten af teamet. Javed lyttede efter mine ønsker og vejledte mig ud fra det samtidig med at han også delte sin mening og tanker bag. Jeg har ikke en eneste finger at sætte på noget!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Cecilie, december 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Lea, marts 2022

Udskiftning af implantater med plastikkirurg Javed Akram.

Hvornår skal mine brystimplantater skiftes?

Der kan være forskellige situationer, hvor det er mest hensigtsmæssigt at skifte et brystimplantat. Nogle af de mest udbredte årsager er:

  • Du ønsker et andet udseende fremadrettet
  • Brystimplantatet er blevet for gammel
  • Implantatet er gået i stykker
  • Du oplever smerter eller ubehag omkring brystet
  • Du har ikke fået et tilfredsstillende resultat

 

Du ønsker et nyt udseende

En tredje årsag til, at nogle får udskiftet deres brystimplantater er, at de ønsker et nyt udseende. Nogle personer ønsker således efter en årrække at gøre brug af et andet slags implantat end tidligere. Det kan for eksempel være, at en person ønsker at få erstattet et rundt brystimplantat med et dråbeformet implantat eller ønsker en større eller mindre barm.

Hør Sanne fortælle om sine overvejelser, inden hun valgte at få udskiftet sine brystimplantater efter 20 år

 

Brystimplantaterne er blevet for gamle

Silikoneimplantater har en naturlig holdbarhedsperiode. Når denne udløber, skal implantaterne skiftes. Der kan dog være stor forskel på, hvor ofte enkelte implantater skal skiftes. Grunden til at disse skal skiftes er, at implantaterne naturligt bliver slidt og med tiden kan gå i stykker.

Nogle implantater har en levetid på 10-15 år. Hos Roskilde Privathospital anvender vi dog Mentor-implantater, der er de mest gennemtestede på markedet. Disse har typisk en holdbarhedstid på imellem 20-25 år. Mentors implantater er lavet af skærefast silikone, som er med til at mindske risikoen for, at de går i stykker. Saltvandsimplantater har omvendt en væsentligt større risiko for at gå i stykker.

 

Implantatet er gået i stykker

En anden grund til, at man skal have skiftet sit brystimplantat, er, hvis det går i stykker. Dette sker som før nævnt ikke særligt ofte for Mentor-implantater, der er lavet af skærefast silikone, hvorimod saltvandsimplantater nemmere kan gå i stykker.

Her flyder saltvandsblandingen i implantatet ud i kroppen. Det udgør ikke en sundhedsmæssig risiko for personen det sker for, men det gør, at brystet kommer til at miste en del af fylden i sit bryst.

 

Patienten oplever smerter eller komplikationer

En fjerde årsag til, at nogle vælger at få fjernet eller udskiftet sine brystimplantater er, hvis der er opstået komplikationer i forbindelse med en operation. En mulig komplikation kan være kapseldannelse.

Kapseldannelse er en tilstand, der kan opstå efter en brystforstørrende operation, hvis der dannes en for tyk bindevævshinde i brystet. Hvis bindevævshinden bliver for tyk, kan det medføre, at ens bryster bliver mere runde og endnu mere faste, hvilket kan medføre ømhed og smerter.

Du kan sagtens leve med kapseldannelse, men grundet de komplikationer og ændringer, som den kan medføre, vælger flere at få fjernet implantaterne og samtidigt få brudt eller fjernet den kapsel, der har lagt sig omkring de gamle implantater. Kapseldannelse rammer dog kun 2% af alle personer der får lavet en brystforstørrende operation.

 

Patienten har ikke fået et tilfredsstillende resultat

En sidste mindre udbredt årsag er, at patienten har fået et utilfredsstillende resultat efter en behandling. Der kan være mange faktorer der spiller ind på det endelige resultat. Her er både kirurgernes individuelle evner samt ikke mindst det valgte implantat og patientens forventninger afgørende.

Udskiftning af implantater: Sådan foregår det

Når man skal udskifte et brystimplantat, vil man typisk anlægge et nyt snit i det gamle ar fra den første behandling. Brystimplantater kan indopereres på flere måder. Det mest hyppige er at lægge implantatet under selve brystet. Dog kan man også lægge implantatet ind både over og under brystmusklen eller kombinere begge disse. Sidst men ikke mindst kan man også indlægge implantater via armhulen og brystvorten.

Alt efter hvilken behandling du tidligere har fået, kan snittet være lagt enten under brystet eller det kan være lagt i armhulen. Hvis du oplever kapseldannelse efter en behandling, hvor implantatet er indlagt via armhulen, vil man dog ikke lægge et nyt snit i det gamle ar, men i stedet lave et nyt snit under brystet.

 

Fuld narkose ved udskiftning af brystimplantater

Fjernelse af brystimplantater foregår altid under fuld narkose på Roskilde Privathospital. Andre steder vil du opleve, at de tilbyder lokalbedøvelse, hvilket naturligvis også gør prisen lavere end vores. Vi har imidlertid god erfaring med at operere under fuld narkose, og mange af vores patienter foretrækker også at være i fuld narkose frem for lokalbedøvelse.

 

Forløbet efter fjernelse af brystimplantater

Når du vælger at få udskiftet dine implantater på Roskilde Privathospital, sørger vi altid for et kontrolforløb efterfølgende. Lige så snart operationen er færdig, vil du blive kørt til opvågning, hvor du er under konstant overvågning, indtil du er vågen og klar efter bedøvelsen. Før du kan tage hjem, vil du også have en snak med en af vores sygeplejersker, som vil fortælle dig om dit operationsforløb og give dig endnu mere viden omkring, hvad du skal være opmærksom på i tiden efter operationen.

Når du forlader vores klinik, vil du ikke blot være blevet klogere på de forholdsregler, du skal tage dig efter operationen. Du vil også have fået en tid til kontrol, så vi kan følge op på, at helingsprocessen skrider ordentligt frem.

Hør Sanne fortælle om sin operation, da hun fik udskiftet sine 20 år gamle implantater

Priser

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års kapselforsikring, inkl. udskiftning Fuld Udskrives samme dag 39.000 Kr.
– Tillæg: Runde implantater – Cohesiv II eller MemoryGel XTRA 6.000 Kr.
– Tillæg:  Dråbeformede implantater 7.000 Kr.
– Tillæg: Implantater – større end 500 ml. 5.000 Kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse 7.000 Kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse begge sider 14.000 Kr.
– Tillæg: Hul på implantat 5.000 Kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 10.000 Kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig fedttransplantation (hybridbryster) 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.

Generel prisliste

Kontakt os i dag, for at høre mere om dine muligheder

Ønsker du at få udskiftet dine silikoneimplantater, så er du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til operationen eller ønsker at booke en indledende konsultation. Uanset hvilke spørgsmål eller tvivl, du ligger inde med, står vi klar til at rådgive dig på bedste vis, så du får et tilfredsstillende resultat. Derudover vejleder vores kirurger dig altid med udgangspunkt i netop dine ønsker og din nuværende situation. Er du i stedet interesseret i at se vores priser, kan du tjekke vores prisliste, hvor du finder priserne for fjernelse af brystimplantater.

Få hjælp til at finansiere din kommende behandling

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en kosmetisk operation og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Resurs Bank.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien.

Afhængig af din økonomi, kan du blive godkendt til enten en kredit på:

30.000 kr. og betale 499 kr./måned
60.000 kr. og betale 899 kr./måned

Du betaler 0% i rente og fast månedlig ydelse

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

> Læs mere om finansiering

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)