Ansigt

Få et ansigtsløft på afbetaling rentefrit og fast månedlig ydelse Read more

Ansigtsoperationer – øjenlågsoperationer, ansigtsløft og flyveører.

Som led i den naturlige aldringsproces opstår ansigtsrynker i slutningen af 30’erne. Rynkerne opstår dels som følge af manglende volumen og dels som følge af påvirkning fra den mimiske ansigts muskulatur. Plastikkirurgi i ansigtsregionen er blevet tiltagende efterspurgt over de seneste år.

På vores klinik i Roskilde udfører vi forskellige ansigtsoperationer, herunder ansigtsløft/facelift, øjenlågsoperationer samt operation af flyveører. Størstedelen af vores patienter kontakter os med ønsket om at friskere “look”. De fleste klager over enten rynker og linjer, at se trætte ud eller mørke rande under øjnene. Forud for enhver type af ansigtsbehandlinger vil det altid være nødvendigt at få foretaget en individuel vurdering hos en af vores erfarne plastikkirurger. Vi anbefaler derfor, at du booker tid til en forundersøgelse, inden du tager beslutningen om et ansigtsløft/facelift, en øjenlågsoperation eller en operation af flyveører.

Få hjælp til at finansiere din kommende behandling

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en kosmetisk operation og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Resurs Bank.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien.

Afhængig af din økonomi, kan du blive godkendt til enten en kredit på:

30.000 kr. og betale 499 kr./måned
60.000 kr. og betale 899 kr./måned

Du betaler 0% i rente og fast månedlig ydelse

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

> Læs mere om finansiering

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)