Ansigt

Få et ansigtsløft på afbetaling. Fra 903 kr. rentefrit / mdr. Read more

Ansigtsoperationer – øjenlågsoperationer, ansigtsløft og flyveører.

Som led i den naturlige aldringsproces opstår ansigtsrynker i slutningen af 30’erne. Rynkerne opstår dels som følge af manglende volumen og dels som følge af påvirkning fra den mimiske ansigts muskulatur. Plastikkirurgi i ansigtsregionen er blevet tiltagende efterspurgt over de seneste år.

På vores klinik i Roskilde udfører vi forskellige ansigtsoperationer, herunder ansigtsløft/facelift, øjenlågsoperationer samt operation af flyveører. Størstedelen af vores patienter kontakter os med ønsket om at friskere “look”. De fleste klager over enten rynker og linjer, at se trætte ud eller mørke rande under øjnene. Forud for enhver type af ansigtsbehandlinger vil det altid være nødvendigt at få foretaget en individuel vurdering hos en af vores erfarne plastikkirurger. Vi anbefaler derfor, at du booker tid til en forundersøgelse, inden du tager beslutningen om et ansigtsløft/facelift, en øjenlågsoperation eller en operation af flyveører.

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en brystforstørrende operation, uanset hvilken metode, som du vælger at gøre brug af. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Hos os kan du få en afdragsperiode på 24 måneder, hvilket gør, at du kan dele dine betalinger op i mindre bidder. Med et finansieringslån i samarbejde med os, kan du få en ydelse på kun 903 kr. om måneden. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)