Mommy Makeover

Få foretaget en mommy makeover på afbetaling. Read more

Varm anbefaling herfra

Jeg kan klart, og varmt anbefale Roskilde privathospital. Jeg havde en god og professionel oplevelse hele vejen rundt – både læger, sygeplejersker og sekretærer var så søde og venlige. Man følte sig så godt tilpas, og tryg i deres hænder. Jeg blev opereret af Javed, super dygtig og omsorgsfuld kirurg. Han fortalte mig om hele forløbet fra start til slut, og gjorde mig så tryg ved oplevelsen. Min sygeplejerske var Kathrine, også super dygtig, mega sød og en meget kærlig sygeplejerske. – virkelig en rar oplevelse. Jeg er meget meget glad for min operation, og for resultatet – det er blevet så pænt. Så dygtige, og rare mennesker på Roskilde Privathospital ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Sofia, december 2022

Jeg fik idag fortaget en BFO på…

Jeg fik idag fortaget en BFO på Roskilde privatHospital. Og jeg så glad og tilfreds med hele oplevelsen! Har selvfølglig ikke set det endelige resultat endnu, men med Javed’s professionelle og flotte arbejde, ser jeg kun frem til det! Allerede fra konsultationen med Javed, var jeg ikke i tvivl om at det var ham jeg ønskede min operation af. Lyttende, forstående, tog sig god tid, var ærlig og kom også med sine egne anbefalinger og sit synspunkt, hvilket jeg fandt utrolig troværdigt! Jeg var super nervøs i hele 2 måneder op til min operation, specielt for narkosen (da det var noget som jeg aldrig havde prøvet før). Og efter min operation idag og den helt fantastisk dygtige anæstesisygeplejerske Andrei, har det vist sig, at alle mine bekymringer op til, har været fuldstændig uden grund. Vil næsten være så smart og sige, at jeg gerne tog en tur mere. Da jeg vågnede efter operationen, sad Kathrine (sygeplejerske på opvågningen) og ventede på mig, hvilket jeg slet ikke ville have været foruden eller kunne have ønsket anderledes. Hun gjorde mig tryg helt fra start, jeg følte mig i de bedste hænder og virkelig velkommen og ikke kun som en del af hendes arbejde. Hun er så sød og helt fantastisk til mennesker. Så en særlig tak til hende også. Roskilde privathospital og teamet bag min operation har mine største anbefalinger. Hvad angår smerter (på første dagen i mit tilfælde) er det langt bedre end jeg turde drømme om. Og med det givne smertestillende, nemt at holde ud. 🤞🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ronja, januar 2023

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på Roskilde Privathospital. Det var professionelt og samtidig meget omsorgsfuldt og “hjemligt”. Resultatet er bedre end jeg turde håbe på. Et trygt og godt forløb.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Hanne, januar 2023

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Charlotte, februar 2022

Jeg fik foretaget en stor maveplastik

Jeg fik foretaget en stor maveplastik, libo, samt fik mine mavemuskler syet sammen. Jeg blev opereret af Javed, som er et dejligt menneske, professionel og jeg følte mig meget tryg. Hele operations dagen var fantastisk. Jeg blev holdt i hånden fra jeg blev lagt i narkose og til jeg vågnede. Der var hele tiden omsorg givet, forplejning og ro til at hvile. Jeg blev og overnattede, fik aftensmad og morgenmad. Det er 3 uger siden og selvom jeg ikke kan se det færdige resultat endnu er jeg allerede rigtig glad for hvad jeg kan se. Alt i alt var hele oplevelsen med til at ligge en så rigtig og positiv indstilling til helnings processen.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ida, marts 2023

Hvad er en Mommy Makeover?

Nogle kvinder vil opleve at få overskydende slap hud på maven, at brystet begynder at hænge eller at miste fylden i brystet efter at have født børn. Det er helt naturligt, at en graviditet sætter sine spor på kroppen, men for nogle kvinder vil de ændringer være så store, at de vil få svært ved at genkende sig selv i spejlet. For nogle vil det sågar have en negativ indvirkning på deres selvopfattelse og dermed selvtillid.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, så kan en mommy makeover være en mulighed for dig. En mommy makeover operation er en kombination af to eller flere kirurgiske indgreb. Som oftest vil det være en brystoperation kombineret med en maveskindsoperation. Det kan også være en fedtsugning i kombination med en brystoperation. Vi anbefaler, at du venter med at få foretaget en mommy makeover, til du har født de børn, du måtte ønske at få.

Der skal gå mellem 3-6 måneder, før det endelige resultat kan vurderes. Du kan forvente, at resultatet af en mommy makeover holder i mange år frem – dog vil din krop naturligvis fortsætte med at ældes. Holdbarheden varierer dog meget fra patient til patient afhængig af genetiske forhold, vævsforhold, ydre forhold, levevis mv. Du skal være opmærksom på, at ændringer i din vægt, rygning og graviditet, vil kunne påvirke resultatet markant.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)

 

Sådan forløber behandlingsforløbet hos os

En mommy makeover er en omfattende operation og dermed også en omfattende proces, som strækker sig over længere tid. Hos Roskilde Privathospital ser vi det som vores absolut vigtigste opgave at give alle vores patienter den rette vejledning hele vejen igennem ethvert forløb. Vi vil her guide dig igennem de forskellige trin i forløbet hos Roskilde Privathospital.

 

Før operationen

Før en eventuel operation vil du skulle til en forundersøgelse hos en af vores erfarne plastikkirurger. Her vil kirurgen undersøge dig, spørge ind til dine ønsker og informere dig om, hvad der er muligt, og hvad der skal til for at opnå det ønskede resultat. Du vil få rig mulighed for at stille alle de spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med operationen. Vi anbefaler, at du på forhånd skriver dine spørgsmål ned, da der er mange informationer at skulle forholde sig til. Når du i samråd med kirurgen har besluttet dig for en behandling, vil du blive grundigt informeret om forløbet, indgrebet samt de risici, der er forbundet med operationen.

 

På operationsdagen

På selve operationsdagen skal du indfinde dig på vores klinik senest 30 minutter før din operation. Her vil du blive mødt af vores personale og blive ført til et af vores hospitalsstuer, hvor en af vores anæstesisygeplejersker vil informere dig om forløbet – herunder bedøvelsen – og klargøre dig til operationen. Du vil få udleveret hospitalstøj, få et armbånd på med navn og CPR-nummer, og du vil derudover få forbyggende smertestillende medicin samt få lagt drop.

Derefter vil du blive ført ud i det venteværelse, der ligger i forlængelse af operationsgangen. Her vil plastikkirurgen tilse dig, tage førbilleder og til slut tegne med tusch i det område, der skal behandles. Når operationsstuen melder klar, vil du blive hentet og ført ind på operationsstuen, hvor du vil blive lagt i fuld bedøvelse. Selve operationen vil foregå under fuld bedøvelse og vare 3-4 timer.

Når operationen er overstået, vil en af vores opvågningssygeplejersker tage sig godt af dig og føre dig ind på opvågningsstuen. Her vil du blive grundigt informeret om det videre forløb, få smertestillende medicin og blive passet godt på. Du vil typisk være indlagt indtil den efterfølgende dag, hvorefter du kan tage hjem. I nogle tilfælde vil du blive udskrevet samme dag og være  klar til at tage hjem efter ca. 3 timer. Hvorvidt du vil blive udskrevet samme dag eller blive indlagt natten over afhænger af operationens omfang, og det vil være noget, du aftaler med klinikken inden operationen. Vi sender aldrig patienter ud af døren, medmindre det er lægeligt forsvarligt – vores højeste prioritering er nemlig vores patienters sikkerhed. Dagen efter din operation vil vi ringe dig op og tjekke op på, at alt er, som det skal være.

 

Efter operationen

I tiden umiddelbart efter operationen er der en række ting, du skal være særligt opmærksom på. Umiddelbart efter behandlingen er det vigtigt, at du kommer på benene igen og bevæger dig rundt stille og roligt for at forebygge blodpropper. Vi anbefaler, at du undgår at løfte tunge ting i 2 måneder  for at skåne arrene omkring brystet. Du bør tilmed undgå bevægelser med armene oppe over hovedet. Derudover skal du anvende den udleverede bh dag og nat i 3 uger efter operationen. Herefter yderligere 3 uger om dagen. Du kan med fordel anvende bh’en i op til tre måneder efter operationen for at støtte brystet.

Har du fået foretaget en maveplastik skal du tilmed anvende det udleverede mavebælte både dag og nat i 3 uger efter operationen for at undgå væskeansamling og blødning og for at støtte maven. Særligt den første uge skal bæltet være godt stramt. Herefter yderligere 2-3 mdr. om dagen. Hvis dine mavemuskler er blevet syet sammen i forbindelse med operationen, anbefales det at anvende bæltet i 3 mdr.

Har du også fået foretaget en fedtsugning af et eller flere områder, så skal du anvende den udleverede bandage både dag og nat i 3 uger efter operationen for at lægge et tryk på operationsområdet og mindske hævelsen. Herefter yderligere 3 timer om dagen. Bandagen må du tage af i forbindelse med bad, og når den skal vaskes.

Herudover er det meget vigtigt, at du venter med at tage sol til efter, de sidste tråde er fjernet. Men selv efter trådene er fjernet, er det vigtigt, at arrene beskyttes i mindst 6 måneder efter operationen – i hvert fald så længe de er røde. Du bør du først begynde gymnastik, svømning eller anden sport seks uger efter operationen. Dette skyldes, at man som udgangspunkt skal undgå, at armene strækkes op over hovedet, da det kan gøre arrene værre, eller da man kan risikere at strække i dem.

 

Hvad koster en mommy makeover?

Prisen på en mommy makeover varierer alt efter, hvilke indgreb du skal have foretaget for at få det ønskede resultat. Du kan finde de vejledende priser længere nede på siden. Den endelige pris vil plastikkirurgen give dig til forundersøgelsen.

 

Priser på en Mommy makeover

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Brystløft, stort (Ankerar) + lille maveplastik Fuld Indlægges 1 døgn 56.000 kr.
Brystløft, stort (Ankerar) + stor maveplastik Fuld Indlægges 1 døgn 72.000 kr.
Brystreduktion + stor maveplastik Fuld Indlægges 1 døgn 79.000 kr.
Brystforstørrelse med runde Mentor implantater inkl. 5 års kapselforsikring + lille maveplastik Fuld Udskrives samme dag 53.000 kr.
Brystforstørrelse med runde Mentor implantater inkl. 5 års kapselforsikring + stor maveplastik Fuld Indlægges 1 døgn 71.000 kr.
–Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block/lollipop) 10.000 kr.
–Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Runde implantater – Cohesiv II eller MemoryGel XTRA 6.000 kr.
– Tillæg: Dråbeformet implantater 7.000 kr.
– Tillæg: Implantater – større end 500 ml. 5.000 kr.
– Tillæg: Udskiftning af implantater 5.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse 7.000 kr.
– Tillæg: Fjernelse af kapseldannelse begge sider 14.000 kr.
– Tillæg: Hul på implantat 5.000 kr.
– Tillæg: Fedtsugning mave  10.000 kr.
– Tillæg: Fedtsugning mave + hofter 19.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en mommy makeover. Derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

 

Kontakt os i dag og book en indledende konsultation

Hvis du går med et ønske om at få en mommy makeover, så tag endelig kontakt til os. Du er også meget velkommen til at sende os en besked, hvis du går rundt med spørgsmål eller tvivl, som du ikke kan finde svar på andre steder. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)