Brystforstørrende operation (BFO)

Få en brystforstørrelse på afbetaling for 899 kr. pr. måned Read more

Cilies forundersøgelse med 3D visualisering af resultatet.

→ Læse mere her

Hvad er en brystforstørrende operation?

En brystforstørrende operation er et kirurgisk indgreb, der har til formål at øge størrelsen på en kvindes barm. Der kan være forskellige årsager til, at man ønsker at få foretaget en brystforstørrende operation. Hos yngre patienter er det oftest ønsket om at få en større barm. Dette gælder særligt for kvinder, som føler, at de har for små bryster.

Hos de lidt ældre patienter skyldes det oftest et ønske om at få genskabt fylden i brystet efter en eller flere graviditeter med efterfølgende amninger. Med alderen bliver brystvævet tiltagende slapt, hvilket en brystforstørrende operation kan afhjælpe ved at genskabe volumen i brystet. Hos Roskilde Privathospital har vi samlet mere end 30 års erfaring med plastikkirurgi med et særligt fokus på brystrelaterede operationer.

Brystforstørrende operationer kan hos os bestå af følgende behandlinger:

  • Brystforstørrende operationer med silikoneimplantater
  • Brystforstørrende operationer med eget fedt

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

 

Brystforstørrende operationer med silikoneimplanter

Den primære behandling inden for brystforstørrende operationer er behandlinger med silikoneimplanter. Hos Roskilde Privathospital anvender vi udelukkende de bedste silikoneimplantater på markedet. Disse kaldes for Mentor-implantater. Det særlige ved netop disse implantater er, at de er lavet af skærefast silikone, hvilket betyder, at de ikke kan lække væske fra silikonen ud i kroppen ved et eventuelt stød eller brud. Derudover er de mere naturlige at røre ved, hvilket gør, at vi kan skabe et blødt og naturligt bryst.

I forbindelse med selve behandlingen kan man vælge om implantatet skal indføres via et zig-zag formet ar gennem brystvorten eller via et ar i folden under brystet. Fordelen ved at indføre implantatet via brystvorten er, at arrene vil blive langt mindre synlige. Endvidere skærer vi ikke i kirtelvævet, hvilket betyder, at du senere har mulighed for at kunne amme.

Vi anvender en speciel teknik ved stort hudoverskud, så man – i stedet for de traditionelle anker-ar – kan nøjes med et lille ar omkring brystvorten, når der skal fjernes det overskydende hud. Dette er en tidskrævende teknik, som resulterer i en højere pris på indgrebet. Det giver dog et væsentligt bedre og langt mere naturligt resultat. Du kan læse meget mere om vores behandlinger med silikonebryster her på denne side.

 

Hør Christina tale om, hvilke overvejelser hun havde inden hun fik en brystforstørrende operation hos os.

Brystforstørrende operationer med eget fedt

En anden behandling, som du kan overveje, er en BFO med dit eget fedt. Her benytter man fedt fra patientens egen krop til at gøre brysterne større. Selve behandlingen udføres med en tynd kanyle, hvormed man suger fedt ud fra udvalgte områder på kroppen og ind i brysterne. De mest almindelige steder at foretage fedtsugningen fra er maven, siden af maven samt lårene. Man kan også tage fedt fra patientens baller.

Denne behandlingsform er relativ ny, men er hurtigt blevet særdeles populær, da den giver et let og naturligt resultat samtidig med, at man fjerner fedt fra uønskede områder på kroppen. Sidst men ikke mindst så undgår man at få indført kunstige implantater af silikone ind i kroppen, hvilket alle ikke er lige trygge ved. I modsætning til en brystforstørrende operation med silikoneimplanter, så skal man være opmærksom på, at ca. 30 % af det transplanterede fedt går til grunde i løbet af de første par uger efter operationen. Til gengæld er der væsentligt færre bivirkninger forbundet med denne behandling. Du kan læse meget mere om vores brystforstørrende behandlinger med dit eget fedt på denne side.

 

Sådan forløber et behandlingsforløb hos os

Uanset hvilken behandling som du måtte vælge, så er en brystforstørrende operation en del af et længere forløb. Hos Roskilde Privathospital ser vi det som vores absolut vigtigste opgave at give alle vores patienter den rette vejledning hele vejen igennem ethvert forløb.

 

Før operationen

Før en eventuel operation vil du altid skulle gennemgå en indledede konsultation. Her har du mulighed for at stille alle de spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med en eventuel behandling. Konsultationen er også vores mulighed for at kunne bruge vores erfaring til at vejlede dig omkring, hvilken behandling, vi mener, vil kunne gavne dig bedst alt efter, hvad dine ønsker er. Her vil vi derfor lade dig vide, hvilke resultater du kan forvente dig af en eventuel behandling.

Vi vil også klæde dig på, så du kan forberede dig på bedste vis frem mod din behandling. Her er det særligt vigtigt at forberede sig på rette vis, hvis man skal have foretaget en brystforstørrende operation med silikoneimplantater, da selve behandlingen foretages under fuld narkose.

 

Efter operationen

Efter din behandling vil du kunne opleve nogle bivirkninger som følge af din behandling. Hvis du har valgt en brystforstørrende operation med dit eget fedt, vil du ikke have de samme gener, som ved en brystforstørrende operation med silikoneimplantater. Her vil du komme til at opleve ømhed, smerter og eventuel følelsesløshed. Dette er helt normalt, men det er stadig vigtigt, at du tilpasser din hverdag og holder dig i ro. Vi vil selvfølgelig hjælpe dig med at forberede dig på denne del af processen, så du både er forberedt og kommer igennem denne periode på bedste vis.

Du vil efter din behandling blive indkaldt til opfølgende kontrol, hvor vi vurderer dine fremskridt og det endelige resultat af din behandling. I forbindelse med behandlinger med silikoneimplantater, kan der går op til seks måneder før, man kan vurdere det endelige resultat.

OBS! Har du fået foretaget en brystforstørrende operation med implantater, skal du undgå at løfte armene højt over hovedet, og du skal tilmed undgå tunge løft. Du må maks. løfte 2kg. i alt de første 4 uger, og maks. 1 kg. per arm. Du må gå ture, når du har lyst. Cykelture er tilladt efter 1- 2 uger. Efter 3-4 uger kan du dyrke sport med hensyntagen til ømhed. Du må svømme 2-3 uger efter operationen – dog skal operationssår være helet dvs. ingen synlige sårskorper.

 

Hvad koster en brystforstørrende operation?

Prisen på en brystforstørrende operation varierer alt efter, hvilken behandling du ønsker. Priserne i Danmark kan variere meget fra klinik til klinik, men her hos Roskilde Privathospital tilbyder vi kun de absolut bedste behandlinger, så alle vores patienter kan få et så flot og naturligt resultat som muligt. Vores brystforstørrende operationer med silikone koster fra 34.000 kr. Hertil kan der tilkøbes yderligere tillægsydelser. Vores brystforstørrende operationer med eget fedt koster fra 40.000 kr.

Se med i videoen her, hvor Anne Stellander, vores speciallæge i plastikkirurgi, fortæller om, hvornår i livet man typisk får en BFO.

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse på Roskilde Privathospital. Det var professionelt og samtidig meget omsorgsfuldt og “hjemligt”. Resultatet er bedre end jeg turde håbe på. Et trygt og godt forløb.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Hanne, januar 2023

Jeg fik idag fortaget en BFO på…

Jeg fik idag fortaget en BFO på Roskilde privatHospital. Og jeg så glad og tilfreds med hele oplevelsen! Har selvfølglig ikke set det endelige resultat endnu, men med Javed’s professionelle og flotte arbejde, ser jeg kun frem til det! Allerede fra konsultationen med Javed, var jeg ikke i tvivl om at det var ham jeg ønskede min operation af. Lyttende, forstående, tog sig god tid, var ærlig og kom også med sine egne anbefalinger og sit synspunkt, hvilket jeg fandt utrolig troværdigt!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ronja, januar 2023

Mega tilfreds! :-)

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse! Har fået lavet mine bryster og har været i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Både før, under og efter! Jeg er fuldt tilfreds med resultatet og Javed, kirurgen, har lavet det så flot! Tusind tak, og jeg kan kun anbefale Roskilde Privathospital, hvis man skal have lavet noget.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Camilla, januar 2022

Jeg fik foretaget en stor maveplastik

Jeg fik foretaget en stor maveplastik, libo, samt fik mine mavemuskler syet sammen. Jeg blev opereret af Javed, som er et dejligt menneske, professionel og jeg følte mig meget tryg. Hele operations dagen var fantastisk. Jeg blev holdt i hånden fra jeg blev lagt i narkose og til jeg vågnede. Der var hele tiden omsorg givet, forplejning og ro til at hvile. Jeg blev og overnattede, fik aftensmad og morgenmad. Det er 3 uger siden og selvom jeg ikke kan se det færdige resultat endnu er jeg allerede rigtig glad for hvad jeg kan se. Alt i alt var hele oplevelsen med til at ligge en så rigtig og positiv indstilling til helnings processen.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Ida, marts 2023

Varm anbefaling herfra

Jeg havde en god og professionel oplevelse hele vejen rundt – både læger, sygeplejersker og sekretærer var så søde og venlige. Man følte sig så godt tilpas, og tryg i deres hænder. Jeg blev opereret af Javed, super dygtig og omsorgsfuld kirurg. Han fortalte mig om hele forløbet fra start til slut, og gjorde mig så tryg ved oplevelsen. Min sygeplejerske var Kathrine, også super dygtig, mega sød og en meget kærlig sygeplejerske. – virkelig en rar oplevelse. Jeg er meget meget glad for min operation, og for resultatet – det er blevet så pænt. Så dygtige, og rare mennesker på Roskilde Privathospital ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Sofia, december 2022

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Rikke, februar 2022

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Charlotte, februar 2022

Kan varmt anbefale Roskilde…

Kan varmt anbefale Roskilde privathospital! Jeg har i dag været til min 3 måneders konsultation og derved også min sidste, og kan bare varmt anbefale Roskilde privathospital 🧡 I august var jeg til forundersøgelse og fik i oktober fortaget en bfo af Javed. Og sikke et helt fantastisk forløb! De har siden første samtale i telefonen holdt mig i hånden og vejledt mig i alt og svaret på alle mine spørgsmål jeg havde før, under og efter. De er søde og rare og har virkelig styr på tingene. Javed (kirurg) har været yderst dygtig til sit arbejde og fortjener kun rosende ord sammen med resten af teamet. Javed lyttede efter mine ønsker og vejledte mig ud fra det samtidig med at han også delte sin mening og tanker bag. Jeg har ikke en eneste finger at sætte på noget!

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Cecilie, december 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Star rating

Reviewed by: Lea, marts 2022

Valg af implantater med plastikkirurg Javed Akram

Få hjælp til at finansiere din kommende behandling

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en kosmetisk operation og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Resurs Bank.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien.

Afhængig af din økonomi, kan du blive godkendt til enten en kredit på:

30.000 kr. og betale 499 kr./måned
60.000 kr. og betale 899 kr./måned

Du betaler 0% i rente og fast månedlig ydelse

Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

> Læs mere om finansiering

Priser

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

 

Brystforstørrelse

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Mentor implantater, runde, inkl. 5 års tryghedsgaranti, 3D-visualisering til forundersøgelse, BH, bandager og løbende kontroller Fuld Udskrives samme dag 34.000 kr.
– Tillæg: Runde implantater – Cohesiv II eller MemoryGel XTRA 6.000 kr.
Mentor implantater, dråbeformet, inkl. 5 års trygshedsgaranti Fuld Udskrives samme dag 41.000 kr.
– Tillæg: Implantater – større end 500 ml. 5.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Round Block) 10.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Lollipop, lille) 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig løft af bryst (Ankerar, stort) 20.000 kr.
– Tillæg: Samtidig fedttransplantation (hybridbryster) 15.000 kr.
– Tillæg: Samtidig brystreduktion 22.000 kr.

Generel prisliste

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)