Fedtsugning ansigt

Få fedtsugning af ansigt på afbetaling. Læs mere

Mega tilfreds! :-)

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse! Har fået lavet mine bryster og har været i rigtig gode hænder hele vejen igennem. Både før, under og efter! Jeg er fuldt tilfreds med resultatet og Javed, kirurgen, har lavet det så flot! Tusind tak, og jeg kan kun anbefale Roskilde Privathospital, hvis man skal have lavet noget.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Camilla, januar 2022

Tryg og i gode hænder

Jeg fik i november 2021 foretaget et stort brystløft samt fik indlagt implantater. Jeg har lige fra den første kontakt med Roskilde Privathospital følt mig hørt og vejledt. Hele forløbet igennem har jeg følt mig tryg og i gode hænder. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og jeg havde aldrig troet, at det var muligt at få så flot et resultat efter to graviditer/ammeperioder. 🙌🏼

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Rikke, februar 2022

Roskilde Privathospital får min varmeste anbefaling

Jeg fik for halvanden måned siden lavet en brystforstørrende operation af Javed. Jeg har aldrig nogensinde forestillet mig, at det var muligt at lave en BFO så naturligt – og jeg er ovenud lykkelig for det. Javed var fra start helt indforstået med lige præcis det, jeg kunne tænke mig, og han var virkelig vejledende i størrelsesvalget. ❤️

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Lea, marts 2022

En super fantastisk oplevelse

Jeg har for lidt over 3 mdr. siden fået lavet mine bryster, og jeg kunne ikke være mere glad for det resultat, jeg i dag står med. Jeg er meget mere glad i min hverdag og elsker min krop mere. Jeg smiler meget mere, og jeg er så glad for den behandling, jeg har fået alle de fantastiske personer, som jeg har været i kontakt med og ikke mindst Javed Akram som har lavet brystoperationen. Jeg vil bare sige en fantastisk oplevelse og er kun tilfreds.

Roskilde Privathospital - 5 / 5 Stjerner

Anmeldt af: Charlotte, februar 2022

Bliv fri for et buttet ansigt

Hvis man har et fyldigt ansigt, kan man nemt se yngre ud, da huden ser elastisk ud. Men hvis man har for meget fylde efter en vægtøgning eller vægttab, så kan furer omkring næse og mund blive tydeligere, og man kan udvikle buler under hagen.

Et ansigt med større fedtdepoter og furer kan være nedarvet igennem familien eller stamme fra aldring og vægtændringer. Ofte kan et buttet ansigt også resultere i fedtdepoter omkring hage og hals, som kan være generende. Fedtdepoter i ansigtet kan sløre knoglestrukturen og udviske ens kæberand og kindben, der ellers indrammer dit ansigt.

 

Hvordan påvirker behandlingen dit udseende?

En fedtsugning af ansigtet kan gøre en stor forskel i forhold til, hvordan du og andre opfatter dig selv. Som ung er huden stadig så fleksibel, at en fedtsugning af ansigtet godt kan fungere alene. Men jo ældre man bliver, jo mindre bliver hudens fleksibilitet, og det kan betyde, at man får løs hud efter fedtsugninger. I disse tilfælde kan man kombinere forskellige behandlinger alt efter, hvad ens ønskede resultat er. Vil man gerne have et slankere og yngre ansigtet, så kan man med fordel supplere med et ansigtsløft.

 

Sådan foregår behandlingen

Før man begynder, har man en indledende konsultation og forundersøgelse med en af vores kirurger. Her aftales om operationen skal være et isoleret indgreb eller bør kombineres med andre behandlinger for at give det ønskede resultat.

Ved konsultationen og inden selve fedtsugningen gennemgås indgrebet, og du vil blive informeret om de risici, der kan opstå ved operationen. Under behandlingen får man indsprøjtet lokalbedøvelse i de nødvendige områder, hvorefter kirurgen suger fedtdepoterne ud med en steril kanyle igennem et snit i huden. Dette snit lukkes ofte med sting, som tages ud efter det antal dage, som aftales med kirurgen.

Efter behandlingen skal man bruge bandageplaster i 3-10 dage, hvorefter man skal bruge det i 3 uger om natten. Vævet falder på plads efter 2-3 måneder, og processen tilpasses den enkelte patient. Der er specifikke forholdsregler, man skal tage for at få det bedste resultat. Læs venligst vores information om almene forholdsregler ved plastikkirurgiske operationer grundigt inden behandlingen.

 

Er der nogle bivirkninger ved behandlingen

Som ved alle typer af operationer kan man opleve bivirkninger efter en fedtsugning af ansigtet, herunder en fedtsugning af halsen. Generelt er der en lille, men tilstedeværende risiko for at man får alvorlige bivirkninger. Bivirkningerne kan blandt andet være:

  • Ømhed og misfarvning
  • Følelsesløshed
  • Ujævnhed
  • Infektion
  • Vævsdød

Ømhed og misfarvning: I den første tid efter behandlingen vil man kunne mærke en ømhed i det behandlede område, og der kan opstå misfarvninger i form af blå mærker. Dette vil dog forsvinde igen efter 2 til 4 ugers tid.

Følelsesløshed: En anden bivirkning er, at man kan få forstyrret følenerverne og opleve nedsat følelse i området i et stykke tid. Denne følelsesløshed aftager normalt efter 3 til 6 måneder. Der er dog en lille risiko for, at denne følelse kan være permanent.

Ujævnheder: Der kan opstå ujævnheder i det behandlede område, hvis der er blevet suget for meget eller lidt fedt ud af kroppen. Det kan også forekomme, hvis huden er for slap eller har for lidt elasticitet og derfor ikke strækker sig ordentlig. Sørg derfor for at massere de opererede områder og bruge det anbefalede bandage for at jævne ujævnheder.

Infektion: Der kan, som ved alle former for kirurgiske indgreb, ske infektioner ved fedtsugninger. Det er dog yderst sjældent, og hvis det sker, behandles man med antibiotika. Infektioner kan kendes på hævelse, dunkende smerter, feber og rødme i området.

Vævsdød: Der er en meget lille risiko for at opleve vævsdød, hvor huden i det behandlede område mister sin blodforsyning og dør. Dette sker i overfladiske dele af huden og behandles med sårpleje. Hvis der er en dybere skade i vævet, fjernes det med kirurgi.

 

Hvad koster en fedtsugning af ansigt?

Hos os vil en koster en fedtsugning af ansigtet fra 15.000 kr. Prisen kan variere alt efter, om du vælger at kombinere en eller flere behandlinger med fedtsugningen. Hvis du skal have foretaget fedtsugninger i flere områder, tilbyder vi altid 25% rabat på det billigste område.

 

Almene forholdsreglerInfomateriale (PDF)Almene forholdsregler (PDF)Før & Efter billeder

Priser

Priserne er vejledende, da operationernes sværhedsgrad og type kan variere. Ved konsultationen får du en maksimalpris. Bemærk, at alle plastikkirurgiske operationer i fuld bedøvelse tillægges et gebyr på 1.500 kr. til dækning af den lovpligtige patientforsikring. Tillægget ligger på 1.000 kr. ved operationer i lokalbedøvelse. Læs vores standardbetingelser/operationsaftale for kirurgiske behandlinger her på siden.

Fuld pris for dyreste region og 25% rabat på yderligere regioner.

 

Operation Bedøvelse Indlæggelse Pris
Hage og hals Lokal Udskrives samme dag 13.000 kr.

Generel prisliste

Få hjælp til at finansiere din kommende operation

Vi er klar over, at det kan være en stor investering at få foretaget en fedtsugning, og derfor tilbyder vi finansiering i samarbejde med Sparxpres. Vi ved også af erfaring, at rigtigt mange står i en akut situation, som kræver handling her og nu. Derfor ønsker vi at gøre det nemt for dig at få råd til din kommende behandling.

Mange af vores kunder vælger at få lavet en afbetalingsordning. På den måde skal du kun afdrage et beskedent beløb hver måned, hvilket giver ro i privatøkonomien. Du kan læse meget mere om, hvordan du kan finansiere din behandling på denne side.

Bliv ringet op

Har du lyst til en uforpligtende samtale omkring dine muligheder?
Så udfyld formularen og bliv kontaktet.

    Website (required)