Roskilde Privathospital

Roskilde Privathospital er genåbnet

Sundhedsstyrelsen har vurderet, at det igen er forsvarligt for privathospitaler at genåbne. Vi kan derfor med stor glæde byde vores patienter indenfor i vores herskabsvilla centralt beliggende i Roskilde. Din sikkerhed er altid i højsædet, og på Roskilde Privathospital gør vi alt for, at du føler dig tryg før, under og efter din behandling. Derfor følger vi naturligvis alle nødvendige forholdsregler for at sikre mod smitte på vores klinik.

Når du besøger os, bedes du derfor følge vores covid-19 retningslinjer nøje, som du kan læse nedenfor:

  • Alle patienter der skal opereres bedes fremvise en negativ PCR-test, der er maks. 72 timer gammel.
  • Alle patienter der skal til en forundersøgelse, en opfølgende kontrol mv. og eventuelle pårørende skal fremvise en negativ coronatest, der er maks. 72 timer gammel. Dette kan enten være en kviktest eller en PCR-test.
  • Kom alene hvis muligt – så undgår vi for mange samlet ét sted.
  • Kom til tiden – så undgår vi for mange i venteværelset.
  • Husk at vaske/spritte hænder grundigt når du ankommer.
  • Bær mundbind og hold afstand.
  • Bliv hjemme hvis du er forkølet, føler dig utilpas, har feber, hoster eller oplever andre covid-19 symptomer.
  • Bliv hjemme hvis du har haft tæt kontakt med en smittet person inden for en uge.

 

Kunstudstilling, ombygning og nye kirurger

Det er sket meget siden, at Roskilde Privathospital sidst var åben. Vi har givet vores smukke hus et tiltrængt ansigtsløft med en omhyggelig istandsættelse. Derudover har vi piftet vores indretning op med det formål at skabe hyggelige og rolige rammer, der får dig til at føle dig hjemme og tilpas.

Det er nu også muligt at nyde synet af farverig kunst på Roskilde Privathospital. Den internationale kunstner Kim Michael, der er kendt under kunstnernavnet THEZINKER, udstiller nemlig en samling af sine værker i vores herskabsvilla. Overalt i huset vil man nu blive mødt af inspirerende abstrakt malerkunst, hvis lange titler har karakter af digte. Det er en helt ny sanselig oplevelse at bevæge sig rundt i huset, da kunsten skaber rum fuld af liv, kontraster og inspiration. Vi håber, at I vil kigge jer ekstra godt omkring næste gang, I besøger klinikken. I kan læse mere om Kim Michael her: thezinker.com

Glædeligt kan vi også byde tre erfarne og kompetente speciallæger i plastikkirurgi velkommen, der tilsammen behersker hele spektret inden for kosmetisk plastikkirurgi. Vi har tilmed fået en ny lægesekretær samt en marketingkonsulent i stablen. Du kan læse meget mere om dette på vores medarbejder-side her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Ringstedgade 19, 4000 Roskilde.

De varmeste hilsner,
alle os fra Roskilde Privathospital