Book en forundersøgelse – uden beregning

Forundersøgelse hos ledende anæstesisygeplejerske uden beregning.

At få foretaget en plastikkirurgisk operation bør være en stor beslutning. Derfor vil vi gerne give dig dette tilbud, så du har de bedste forudsætninger for at tage en beslutning, og få mulighed for at bedre nogle helbredsmæssige forhold inden en evt. operation.

Ved en konsultation hos sygeplejerske Stinne Lassen, vil din overordnede helbredstilstand blive vurderet. Herefter vil hun gennemgå bedøvelsesproceduren, så du også kan føle dig helt tryg ved denne del. Den plastikkirurgiske del vil kort blive berørt:  Om du eventuelt kan være – eller kan blive – egnet til den operation du ønsker dig. Den endelige vurdering og egentlige gennemgang foretages senere af en af vores plastikkirurger.

Du kan læse lidt om Stinne her.

Når du har haft en god samtale med Stinne, er du forhåbentlig bedre rustet til at træffe en beslutning om hvorvidt du skal forfølge dine tanker om en operation. Vælger du dette, vil du kunne booke en tid til en grundig gennemgang af det plastikkirurgiske hos en af vores plastikkirurger.

En konsultation hos kirurgen koster 800 kr. Dette beløb vil blive fratrukket prisen for operationen på operationsdagen.